www.ofertapune.net Laborant/e dhe Infermier/e | PunaIme

Laborant/e dhe Infermier/e

Kompania

Biolab Zafi

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

25-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Laboratori Biolab Zafi F në Pejë shpall konkurs për këto dy pozita: 

Laborante dhe Infermiere 

Të interesuarit  duhet tē lajmërohen në tel: 044 569 252 ose në e-mail [email protected]
Përparësi kanë kandidatët me pervojë pune. 
Behu pjesë e ekipit profesionist dhe më pervojë 30 vjeqare tëk Biolab Zafi. Laboratori Biolab Zafi F në Pejë ju mirepret!