www.ofertapune.net Kuzhiniere | PunaIme

Kuzhiniere

Kompania

Paradiso

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

30-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs pune / Kuzhinjere

Jemi në kërkim të një kuzhinjere (F) me përvojë pune e cila do të përgadis/gatuaj ushqim për 25 persona.

Pozita është e hapur për në qytetin e Lipjanit, prandaj aplikuesit duhet të organizojnë transportin e tyre.

Ofrohet pagesë e kënaqshme ,kontratë pune, kontribute pensionale.

Puna ofrohet për periudhë të gjatë kohore,në një ambient super modern pune dhe me kolektiv bashkëpunues.

Detyrat kryesore:

  • Të përgatite ushqimin qe I caktohet në bazë javore.
  • Të sigurohet që kuzhina të jete e furnizuar me produkte (ushqimore,higjenike).
  • Të sigurohet që ushqimi është në rregull para servimit.
  • Të mirembahet vendi I punës ( kuzhina).

Orari : E hëne – Premte prej ores 08:00 – 16:00

Paga neto : 550 euro

VËREJTJE: Dërgoni CV tuaja duke theksuar përvojat tuaja të mëhershme në email:

[email protected] ose në nr. 049 252 438 (Nga ora 08:00 – 17:00).