www.ofertapune.net Kuzhinier, Ndihmës Kuzhinier, Pizzaman, Ndihmës Shankist, Shankist | PunaIme

Kuzhinier, Ndihmës Kuzhinier, Pizzaman, Ndihmës Shankist, Shankist

Kompania

Pano Pizza

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-09-2023

Data e perfundimit

09-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pano Pizza po zhvillohet cdo dite e me shume prandaj po shpall konkurs per keto vende te lira te punes:

  • Kuzhinier
  • Ndihmës Kuzhinier
  • Pizzaman
  • Ndihmës Shankist
  • Shankist 

Kemi nevoje për bashkëpunëtor serioz dhe të vullnetshëm për pune (edhe parttime mund te kontaktojnë) 

Te gjithe ata qe jane te vullnetshem per pune dhe e bejne me dashuri punen ju lutem te na kontaktojne ne numrat tane te telefonit: 049609520; 048868686 (Whatsapp & Viber)