www.ofertapune.net Kuzhinier/e, Ndihmës Kuzhinier/e | PunaIme

Kuzhinier/e, Ndihmës Kuzhinier/e

Kompania

Taunita Fish

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

31-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Taunitafish ne restoran peshku ne Dragodan hap konkurs per:
  • Kuzhinier per ushqime te detit
  • Ndihmes Kuzhinier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvoja e punës në këtë profesion është një përparësi
  • Aplikantët duhet të kenë pasion dhe energji për vendin e punës
  • Të bëjnë me kujdes pastrimin e peshkut

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në Viber në numrin +38349198962 për të shprehur interesin e tyre për këtë pozicion. Ju lutemi të siguroheni që CV-ja juaj të përmbajë informacionin e kontaktit.

Për çdo pyetje shtesë ose informacion shtesë, ju lutemi të na kontaktoni në numrin e mësipërm.

Lokacioni: Dragodan