www.ofertapune.net Kuzhinier/e, Ndihmës Kuzhinier/e | PunaIme

Kuzhinier/e, Ndihmës Kuzhinier/e

Kompania

Migros Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-06-2024

Data e perfundimit

19-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë e punës dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe të motivuar.

Migros Gorup shpall konkurs për:

  • KUZHINIER/E
  • NDIHMËS KUZHINIER/E

Kualifikimet:

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme;
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në group;
  • Të ketë përvojë pune në pozitën përkatëse;
  • Të ketë ambicie për kuzhinë.

Ne ofrojmë:

  • Kontratë sipas fuqisë ligjore,
  • Pagë atraktive,
  • Orar fleksibil i punës,
  • Shujtë ditore.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV në e-mail adresën: [email protected]. Ose të paraqiten në zyret Qendrore ne Migros Group me lokacion në Fushë Kosovë Zona Industriale p,nr.

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000

Prishtinë, Kosovë