www.ofertapune.net Kuzhinier/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e, Kamarier/e, Shankist/e, Enëlarës/e | PunaIme

Kuzhinier/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e, Kamarier/e, Shankist/e, Enëlarës/e

Kompania

Ginger Coffee Bar & Eatery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-07-2024

Data e perfundimit

07-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Restaurant Ginger Coffe Bar & Eatery Albi Mall Prishtinë shpallë konkurs për këto pozita:

 • Kuzhinier/e
 • Ndihmës/e Kuzhinier/e
 • Kamarier/e
 • Shankist/e
 • Enëlarës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
 • Respektimi i rregullave në punë;
 • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës;
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës;
 • Të ketë aftësi të mira organizimi.

Të ketë saktësi dhe vëmendje në detaje të punës

Kontakti +38345775588 Viber ose Whatsapp