www.ofertapune.net Kuzhinier/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e | PunaIme

Kuzhinier/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e

Kompania

Bana's

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Bana’s po zgjerohet dhe po vjen shumë shpejtë në hapësirat e HyperActive në Prishtina Mall. 

Shpallë konkurs për pozitat:

  • Kuzhinier/e
  • Ndihmës/e Kuzhinier/e

Çka ofrojmë ne:

  • Mjedis pune pozitiv dhe shumë atraktiv
  • Zhvillim profesional të vazhdueshëm
  • Pagë konkuruese dhe sigurim shëndetësor
  • Shujtë ditore

Aplikoni në linkun më poshtë nëse:

  • Jeni energjik dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik
  • Ju pëlqen puna në ekip por edhe jeni të gatshëm për vetë-iniciativa
  • Keni aftësi të mira komunikuese dhe ju pëlqen të punoni me njerëz.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”.

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?