www.ofertapune.net Kuzhinier/e, Kamarier/e | PunaIme

Kuzhinier/e, Kamarier/e

Kompania

Aurora Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-05-2024

Data e perfundimit

11-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Aurora Group, po kërkon Enëlarëse dhe Kamarier të përfshihen në ekipin tonë të përkushtuar.

  • Kuzhinier/e
  • Kamarier/e
  • Shankist/e

Kualifikimet:

  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikuese
  • Të kenë aftësi të mira të punës në grup

Rroga: 

Kuzhinier/e (600 – 800EUR, me marrëveshje) 

Kamarier/e (450EUR)

Shankist/e ( Page fillestare 400EUR)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit kontaktues: 048-998-999