www.ofertapune.net Kuzhinier/e, Kamarier/e (Punësim Sezonal në Finlandë) | PunaIme

Kuzhinier/e, Kamarier/e (Punësim Sezonal në Finlandë)

Kompania

Global Work & Training Agency

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

09-03-2023

Data e perfundimit

09-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

PUNËSIM SEZONAL GJATË SEZONES SË VERËS NË FINLAND!

POZITAT:

  • KUZHINIER/E (Chef and Cook)
  • KAMARIER/E

Eksperienca e punës dhe gjuha angleze janë obligative!

APLIKO TANI duke dërguar CV’n në emailin tonë [email protected] për punësim sezonal gjatë peridhës së veres në shtetin e bukur të Finlandës!

Ky program i punësimit në Finlandë ofrohet përmes zyrës sonë në bashkpunim me kompani të Finland-ës.

Personat të cilët janë të interesuar për të marrë më shumë informacione rreth këtij programi si dhe procesit të aplikimit, ju lutem na kontaktoni në email: [email protected] apo në këta numra të telefonit: ; Viber +383 49 238 047; +38345484017

Të interesuarit të aplikojnë më së largu deri me datën 9 Prill 2023!

Ju mirëpresim!

Apliko këtu