www.ofertapune.net Kuzhinier/e | PunaIme

Kuzhinier/e

Kompania

GNTC Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-05-2024

Data e perfundimit

27-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Mundësi punësimi në HOTEL GORENJE

  • KUZHINIER/E – 4 POZITA

Lokacioni: Veternik – Prishtinë
Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgatisë ushqimin e caktuar në bazë të porosisë;
  • Të sigurohet që ushqimi është në rregull para servimit.
  • Detyra të tjera të caktuara nga Menaxheri;

Kualifikimet profesionale:

  • Përvoja e dëshmuar në gastronomi ose hoteleri;
  • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin [email protected]
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 752 (nga ora 08:00 deri në
orën 16:00, gjatë ditëve të javës).
* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!