www.ofertapune.net Kuzhinier/e | PunaIme

Kuzhinier/e

Kompania

Mercure Hotels

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

18-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Lideri global në hoteleri dhe mikëpritje Accor po i hap dyert në Prishtinë me brendin Mercure Hotel.

Mercure Prishtina City, me kombinimin e dizajnit bashkëkohor dhe lokal, objekteve më moderne dhe vendndodhjes strategjike, është gati të bëhet një destinacion i kërkuar për udhëtarët që vizitojnë Kosovën dhe jo vetëm.

Nëse jeni entuziast dhe mikëpritës atëherë është mundësia juaj që të realizoni ëndërrën tuaj kështu duke i’u bashkuar një ekipi profesionist e një ambienti të ngrohtë e dinamik.

Pozita vijuese për të cilën mund të aplikoni është

Kuzhinier/e

Detyrat:

  • Përgatitja e ushqimit në përputhje me standartet e cilësisë dhe sigurisë ushqimore të hotelit.
  • Zbatim i menysë së restorantit dhe përshtatja e saj sipas nevojave dhe preferencave të klientëve.
  • Bashkëpunimi me ekipin tjetër të kuzhinës për të siguruar një ambient të harmonizuar dhe efikasitet në punë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes butonit më poshtë:

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?