www.ofertapune.net Kuzhinier/e | PunaIme

Kuzhinier/e

Kompania

Hyperactive

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-01-2024

Data e perfundimit

07-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

HyperActive është qendra më e madhe e argëtimit familjar në Kosovë dhe rajon. Të vendosur në zemër të Prishtina Mall, ne ofrojmë lojëra argëtuese të jashtëzakonshme për të gjitha grupmoshat. Qëllimi ynë është të ndryshojmë mënyrën e argëtimit duke i ofruar atraksionet e teknologjisë së fundit që vijnë për herë të parë në vendin tonë.

Përveç atraksioneve, brenda HyperActive ka edhe vende ku shërbehen pije dhe ushqim (Sports Bar, Café, Këndi i fëmijëve, Candy shop) dhe për këtë arsye po kërkojmë pozitat si më poshtë:

  • Kuzhinier/e 

Çka ofrojmë ne:

  • Mjedis pune pozitiv dhe shumë atraktiv
  • Zhvillim profesional të vazhdueshëm
  • Pagë konkuruese dhe sigurim shëndetësor
  • Shujtë ditore

Aplikoni në linkun më poshtë nëse:

  • Jeni energjik dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik
  • Ju pëlqen puna në ekip por edhe jeni të gatshëm për vetë-iniciativa
  • Keni aftësi të mira komunikuese dhe ju pëlqen të punoni me njerëz.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?