www.ofertapune.net Kuzhinier/e | PunaIme

Kuzhinier/e

Kompania

Mero Restaurant

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

10-01-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE
Restaurant Mero me një objekt modern, me kushte shumë moderne dhe bashkëkohore të punës fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë në këtë konkurs, dhe ti bashkangjiten një stafi të mrekullushem.
Shpallim konkurs në (këto) pozita:
Kuzhinjer/e
Kushtet e aplikimit:
  • Të ketë njohuri rreth fushës së shërbimit dhe hotelerise.
  • Të ketë përvojë pune se paku 3 vjet.
Detyrat dhe pergjegjesite :
  • Përpikmeri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klienteve.
Të interesuarit për punë duhet të dërgojnë biografinë CV-në dhe mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:
Në e-mail adress: [email protected]
Ose ne numrin +383 46 990 990
Lokacioni: Fushë Kosovë, Rruga e Uglarit