www.ofertapune.net Kuzhinier/e (2), Zëvendës Menaxher i Servisit (1) | PunaIme

Kuzhinier/e (2), Zëvendës Menaxher i Servisit (1)

Kompania

GNTC Group

Lokacioni

Lipjan , Prishtinë

Data e publikimit

19-01-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Plotësim stafi në  HOTEL GORENJE

KUZHINIER/E  – 2  POZITA

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgatisë ushqimin e caktuar në bazë të porosisë;
 • Të sigurohet që ushqimi është në rregull para servimit.
 • Detyra të tjera të caktuara nga Menaxheri;

Kualifikimet profesionale:

 • Përvoja e dëshmuar në gastronomi ose hoteleri;
 • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;

KONKURS PUNE –  GORENJE – DEPO LIPJAN

 1. MENAXHER I SERVISIT – 1 POZITË

  Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mbikëqyrë dhe udhëzojë punëtorët në lidhje me klientët dhe produktet që duhet servisuar;
 • Mbikëkqyr punën e servisimit në përputhje me udhëzimin e menaxherit të servisit;
 • Të asistojë në zgjidhjen e problemit eventual që ka klienti me produktin;
 • Krijon raporte periodike në lidhje me punën në servis dhe të merr përgejgjësi për çdo gabim eventual që ndodh;

Kualifikimet profesionale:

 • Përvojë pune të dëshmuar në servisim dhe menaxhim;
 • Të posedojë patent shofer (Kategoria B);

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin [email protected]
Konkursi qëndron i hapur nga data 19.01.2024 deri më 15.02.2024
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 752 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00, gjatë ditëve të javës).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!