www.ofertapune.net Kujdestare të Fëmijëve (3) | PunaIme

Kujdestare të Fëmijëve (3)

Kompania

Playland

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-05-2024

Data e perfundimit

10-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

SHPALLJE PËR VENDE PUNE

PLAYLAND KOSOVO LLC SHPALL KONKURS PËR KËTO POZITA TË PUNËS NË ALBI MALL PRISHTINË

3  pozita të hapura për kujdestare të fëmijëve:

  • Të jenë komunikativ,
  • Të duan punën me fëmijë
  • Të jetë të vëmendshëm
  • Të shpejtë dhe praktikë
  • Të jenë fleksibil 

CV e kompletuara të aplikantëve të dërgohen në email adresën: [email protected]

Konkursi është i hapur deri më datën 15.06.2024