www.ofertapune.net Kryeshef Ekzekutiv (KE), Zyrtar Kryesor Financiar dhe i Thesarit (ZKFTH) (Alb/Srb) | PunaIme

Kryeshef Ekzekutiv (KE), Zyrtar Kryesor Financiar dhe i Thesarit (ZKFTH) (Alb/Srb)

Kompania

Stacioni i Autobusëve

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-05-2024

Data e perfundimit

18-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment