www.ofertapune.net Kryepunëtor/e i Pikës Shitëse | PunaIme

Kryepunëtor/e i Pikës Shitëse

Kompania

IP-Kos

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

25-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

“IP-KOS” sh.p.k. me numër unik identifikues: 810834673 me adresë në: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence), Graqanicë 10000, Republika e Kosovës, me datë: 27/05/2024 shpall:

                                                                  K O N K U R S

 • Kryepunëtor/e i Pikës Shitëse
 • Lokacioni: Prishtine, Kaçanik
 • (Inkurajohen aplikimi i gjinisë femrore)

Përshkrimi i pozitës për Kryepunëtor

 • Përgjegjës/e për planifikimin, organizimin, drejtimin dhe kontrollin e pikës shitëse (karburante dhe market) dhe shërbimet që ofrohen në pikën shitëse;
 • Menaxhim i stafit të pikës;
 • Ngritjen e shitjeve;
 • Ngritjen e nivelit të shërbimit;
 • Promovimin e biznesit dhe produktet e IP-KOS sh.p.k.

Mënyra e Aplikimit:
Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë:

Duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm

 • Apo duke dërguar të dhënat personale (Emri mbiemri, nr kontaktues, datlindja, lokacioni) në pikën më të afërt të IP Petrol:
 • Në Facebook “IP Petrol”:
 • Në viber përmes numrit +383 49 933 310:

Për Kryepunetor:

https://forms.gle/V3kCxswiDTdY1Qsz7

Konkursi është i hapur  deri më dt. 27-06-2024