www.ofertapune.net Krijues/e i/e Përmbajtjes, Dizajner/e Grafik/e | PunaIme

Krijues/e i/e Përmbajtjes, Dizajner/e Grafik/e

Kompania

NOIR corp

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-02-2024

Data e perfundimit

12-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pozita: Krijues/e i/e përmbajtjes dhe Dizajner/e grafik/e

Qyteti: Prishtinë

Lokacioni: Veternik

Kompania: Noir Corp

Dyqanet: LABEL NUE, HOMME, SHOEDAZZ

Orari i punës: Hënë – Premte nga ora 8:00AM -16:00PM

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Krijimi i përmbajtjes dixhitale për rrjetet sociale
 • Fotosesione për koleksione mujore dhe kampanja
 • Fotografimi i produkteve
 • Editimi i fotografive dhe videove
 • Menaxhimi i rrjeteve sociale
 • Të punoni me anëtarët e ekipit krijues për të realizuar fotosesione, video, fushata sezonale dhe materiale marketingu
 • Të krijoni përmbajtje të fotografive dhe video për fushata nëpër kanale të shumta duke përfshirë mediat sociale
 • Të hulumtoni vazhdimisht dhe qëndroni të përditësuar me tendencat e industrisë, konkurrentët dhe njohuritë e konsumatorëve
 • Prezantimi i koncepteve vizuale tek lidershipi i lartë dhe komunikimi efektiv i ideve kreative

Kualifikimet:

 • Përvojë pune minimale 1-2 vjet si Krijues/e i/e përmbajtjes dhe Dizajner/e grafik/e ose në një rol të ngjashëm.
 • Diploma e shkollës së mesme.
 • Njohuri e gjuhës angleze.
 • Të ketë aftësi të mira organizimi, komunikimi dhe sistemimi
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës
 • Të ketë saktësi dhe vëmendje në detaje të punës
 • Njohurit për Photoshop dhe Illustrator janë të domosdoshme për këtë pozicion.

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim:

 • CV
 • Diploma e shkollës së mesme dhe certifikata relevante profesionale
 • Referencat e punës

Të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet e specifikuara inkurajohen të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në adresën tonë të emailit në [email protected]

Afati i aplikimit është deri më datën 12/03/2024.