www.ofertapune.net Kontrollues të Daljes së Mallit | PunaIme

Kontrollues të Daljes së Mallit

Kompania

Neptun

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-05-2024

Data e perfundimit

30-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Neptun kërkon të punësojë një Kontrollues të daljes së mallit, një mundësi e shkëlqyer për të gjithë profesionistët e transportit…

Përshkrimi i Detyrave:

  • Verifikimi i sasisë së mallrave dhe produkteve që dalin-vijnë nga magazina kryesore Neptun Kosova HQ,
  • Verifikimi i cilësisë së mallrave dhe produkteve që dalin-hyjnë nga magazina kryesore Neptun Kosova
  • Përditësimi i regjistrave të inventarit dhe raporteve të daljes së mallit, për të siguruar që të dhënat e inventarit janë të sakta dhe të përditësuara.
  • Identifikimi i problemeve të mundshme të inventarit, siç janë sasia e produktit që mungon ose nuk plotëson standardet e Neptun Kosova HQ,
  • Bashkëpunimi me menaxherët e Magazines, Transportit, Faturimit dhe Pranuesit e mallit për të siguruar që mallrat dhe produktet të trajtohen dhe magazinohen në mënyrë të përshtatshme dhe të sigurt sipas udhzimeve dhe skicës.
  • Të jetë i gatshëm dhe fleksibil të kryejë dhe detyra tjera sipas udhzimeve të menaxherit apo eprorit perkates

Neptun Ofron:

  • Pagë konkurruese në bazë të përvojës dhe aftësive.
  • Shpërblime dhe bonuse sipas performancës.
  • Sigurime shëndetësore dhe të tjera përfitime të punonjësve.
  • Mundësi për zhvillim dhe avancim në karrierë.

Si të Aplikoni:

Të gjithë kandidatët të dërgojnë CV-në përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në adresën tonë elektronike: [email protected] deri me datën e fundit të aplikimit 30.05.2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?