www.ofertapune.net Kontabilist/e | PunaIme

Kontabilist/e

Kompania

A&D Tax Inc

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

01-11-2023

Data e perfundimit

04-04-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

(1) Kontabilist/e

A&D Tax Inc. is a full service tax, accounting, and business advisory CPA firm. Kompani e licensuar e sherbimeve te taksave, kontabilitetit dhe keshillimit te biznesit.

Kërkesat për këtë pozitë:

  • Te kete diplomë universitare
  • Te kete njohuri shume te mira kompjuterike, perfshire në sisteme financiare dhe MS Excel
  • Te kete njohuri te mire te gjuhez angelze
  • Te jete e pergjegjshme dhe e motivuar per te mesuar gjera te reja
  • Te kete aftesi te mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese
  • Paga e kenaqshme

Detyrat:

  • Regjistrimi periodit i faturave te blerjeve dhe shitjeve
  • Regjistrimi i dokumenteve te bankes edhe arkes, rakordimet me bankat
  • Pergatitia dhe interpretimi i raporteve financiare

Ju lutem dërgoni CV-në në [email protected]