www.ofertapune.net Konsulent i Patundshmërive (5) | PunaIme

Konsulent i Patundshmërive (5)

Kompania

Prishtina Real Estate

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-01-2024

Data e perfundimit

01-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pozita e Punës: Konsulent i Patundshmërive (5 vende pune)

Vendndodhja: Prishtinë
 
Orari i Punës: Orar i plotë
 
Rreth Nesh:
Prishtina Real Estate është një kompani  në rritje që është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të jashtëzakonshme për klientët tanë. Ne aktualisht po zgjerojmë ekipin tonë dhe kërkojmë individë të motivuar për të bashkëpunuar si Agjentë të Patundshmërive.
 
Detyrat Kyçe:
 • Kryeni hulumtimin e tregut për identifikimin e pronave dhe klientëve potencialë.
 • Ndihmoni klientët në blerjen, shitjen dhe qiradhënien e pronave.
 • Ndërtoni dhe mbani marrëdhënie të forta me klientët.
 • Mbani veten të informuar mbi tendencat e tregut, vlerat e pronave.
 • Bashkëpunoni me ekipin për të arritur objektivat e shitjes.
Kualifikimet:
 • Ndërsa përvoja është një avantazh, ne mirëpresim individë me pasion për pronat e patundshme dhe dëshirën për të mësuar.
 • Aftësia për të punuar në mënyrë të pavarur dhe për të marrë iniciativë.
 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale për të ndërtuar dhe mbajtur marrëdhëniet me klientët.
 • Aftësi të forta shitëse dhe komunikative.
 • I këndshëm, i besueshëm dhe i përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të shkëlqyera.
 • Patenta e shoferit është e domosdoshme.
Çfarë Ne Ofrojmë:
 • Pagesë konkurruese bazuar në komision.
 • Trajnim dhe mentorim për ata që janë të rinj në industrinë e patundshmërive.
 • Mundësi për zhvillim karriere brenda kompanisë.
 • Mjedis mbështetës nga ekipi.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose ne emailin [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?