www.ofertapune.net Konsulent/e i/e Shitjes | PunaIme

Konsulent/e i/e Shitjes

Kompania

Agimi Company

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-07-2024

Data e perfundimit

08-08-2024

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: Konsulent/e i/e shitjes

Kualifikimi:

 • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme,
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
 • Të ketë përvoj pune minimum 1 vit.
 • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,
 • Njohja e Gjuhës Angleze, apo gjuhë tjera është përparësi
 • Njohuri të shkëlqyeshme të kompjuterit.

Përshkrimi i detyrave dhe përgjegjësive:

 • Paraqitja në mënyrë adekuate para klientit,
 • Njihet me kërkesën e klientit,
 • Informon klientin për produktet,
 • Informon klientin lidhur me çmimet e produkteve dhe mënyren e pagesës,
 • Ndihmon klientin në marrjen e vendimeve,
 • Kryen detyra të tjera lidhur me shitjen e produkteve.

Ne ofrojmë:

 • Page konkuruese;
 • Sigurim shendetesor;
 • Mundesi te zhvillimit dhe ngritjes ne karriere;
 • Ambient dinamik dhe motivues;

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund t’i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: [email protected]