www.ofertapune.net Konsulent/e i/e Shitjes | PunaIme

Konsulent/e i/e Shitjes

Kompania

Agimi Company

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-03-2023

Data e perfundimit

10-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: Konsulent/e i/e shitjes

Kualifikimi:

 • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme,
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
 • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,
 • Preferohet njohja e Gjuhës Angleze,
 • Njohuri të shkëlqyeshme të kompjuterit.
 • Përvoj pune te ngjashme

Përshkrimi I detyrave dhe përgjegjësive:

 • Paraqitja në mënyrë adekuate para klientit,
 • Njihet me kërkesën e klientit,
 • Informon klientin për produktet,
 • Informon klientin lidhur me çmimet e produkteve dhe mënyren e pagesës,
 • Ndihmon klientin në marrjen e vendimeve,
 • Kryen detyra të tjera lidhur me shitjen e produkteve.

Mënyra e Aplikimit

Kandidatët e interesuar mund t’i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: [email protected]

Apliko këtu