www.ofertapune.net Kimist (Teknolog) i Prodhimit | PunaIme

Kimist (Teknolog) i Prodhimit

Kompania

MAKSITI PUTZ

Lokacioni

Shtime

Data e publikimit

06-03-2023

Data e perfundimit

20-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Industri Kimike

Nga                    : MAKSITI  PUTZ SHPK

Adresa              :  Zona industriale  , Shtime

Veprimtaria     :  Fabrikë për prodhim të materialit ndërtimorë (llaqe , ngjitse etj)

Telefon             : +383 44 886 886

E-mail              : [email protected]

Web                  : www.maksiti-putz.com

SHPALL

KONKURS

Për poziten  

KIMIST (TEKNOLOG) I PRODHIMIT

 

Kandidatet e interesuar duhet ti plotësojn këto kushte :

  • Përgaditja profesionale , fakulteti  : Teknologji,Kimi .
  • Njohuri elementare të punës në kompjuter .
  • Njohuri të gjuhëve të huaja ,preferohet gjuha angleze .
  • Mosha e preferuar deri  45 vjet.

Aplikimi :

Për të aplikuar duhet të dorëzoni një CV , kopjet e documentacionit që dëshmojnë të dhënat e paraqitura në CV si dhe kopjen e letërnjoftimit  .Aplikimi mund të bëhet në lokalet e fabrikës në Shtime   si dhe përmes postës elektronike.

Vërejtje:

  • Konkursi mbetet I hapur deri me 20.03.2023.
  • Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur .
  • Për informata shtesë mund të kontaktoni në nr. tel +383 44 886 886
Apliko këtu