www.ofertapune.net Këshilltar Shitjesh (Albi Mall & Prishtina Mall) | PunaIme

Këshilltar Shitjesh (Albi Mall & Prishtina Mall)

Kompania

H&M

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-06-2024

Data e perfundimit

27-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Këshilltar Shitjesh (Albi Mall)

  • Zona e Re Industriale, Veternik, Prishtine, Kosovo
  • Part-time

Job Description

Si Këshilltar Shitjesh, do të mësosh bazat e drejtimit të një dyqani, do të bashkohesh me një ekip të talentuar dhe miq të rinj, dhe më e rëndësishmja, do të mësosh si të bësh që klientët tanë të ndihen të mirëpritur, të lumtur dhe të frymëzuar, duke pasur mundësi për një karrierë të gjatë. 

Detyrat Kyçe: 

  • Sigurohu që klientët tanë gjithmonë të jenë prioriteti ynë, duke ofruar një Eksperiencë të Shkëlqyer për Klientët. 
  • Kontribuoni në krijimin e një ambienti të lehtë për blerje nëpërmjet Operacioneve të Dyqanit dhe Kujdesit të Shkëlqyer për Veshjet. 
  • Duke ndarë njohuritë dhe aftësitë tuaja me kolegët tuaj, kontribuoni aktivisht në krijimin e një   Ekipi të Madh që përmbush pritshmëritë e klientëve tanë. 
  • Punoni në përputhje me standardet, politikat, procedurat dhe kërkesat ligjore të H&M

Qualifications

Si të gjithë në H&M, ne besojmë se ju jeni një lojtar pozitiv dhe ambicioz i ekipit plot me guxim dhe optimizëm. 

Çfarë ju duhet për të arritur suksesin: 

  • – Një interes i sinqertë për të krijuar përvojën më të mirë të mundshme për klientët, ku të gjithë mund të ndjehen dhe të duken mirë. 
  • – Një qasje miqësore, sociale dhe ndihmëse ndaj klientëve dhe kolegëve. Promovoni vlerat tona dhe kulturën në punën tuaj të përditshme. 
  • – Një lojtar i ekipit që e shijon punën në një mjedis të shpejtë. 

Additional Information

Ky është një pozicion pjesëkohor që ofron 25 orë në javë, duke filluar në korrik të vitit 2024. Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në Shqipëri sa më shpejt të jetë e mundur, por jo më vonë se 28 korrik. Për shkak të politikave të të dhënave, ne pranojmë vetëm aplikime nëpërmjet faqes së karrierës. 

Linku për aplikim https://smrtr.io/m4KSq

Benefiti

Ne u ofrojmë të gjithë punonjësve tanë në H&M Group benefite tërheqëse me mundësi të shumta zhvillimi anembanë globit. Të gjithë punonjësit tanë marrin një kartë zbritjeje të stafit, të përdorshme në të gjitha markat tona të H&M Group në dyqane dhe online. Markat e mbuluara nga zbritja janë  H&M (Beauty dhe Move përfshihen), COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET, Afound. Përveç zbritjes së stafit, të gjithë punonjësit tanë janë përfshirë në programin tonë Stimulues të H&M – HIP. Këtu mund të lexoni më shumë rreth Programit tonë Stimulues të H&M. 

Përveç përfitimeve tona globale, të gjitha tregjet tona lokale ofrojnë përfitime dhe benefite të ndryshme konkuruese. Ju lutem kujtoni se ato mund të ndryshojnë sipas llojit të punësimit dhe vendit. 

Inclusion & Diversity

H&M është pjesë e H&M Group. Në H&M Group, ne jemi të vendosur të krijojmë dhe të mbajmë vende pune gjithëpërfshirëse, të larmishme dhe të barabarta në të gjithë organizatën tonë. Ekipet tona duhet të përbëhen nga një shumëllojshmëri njerëzish që ndajnë dhe kombinojnë njohuritë, përvojën dhe idetë e tyre. Të pasurit një fuqie punëtore të larmishëm na drejton në një ndikim pozitiv në mënyrën se si i trajtojmë sfidat, në atë që ne e perceptojmë të mundshme dhe në mënyrën se si zgjedhim të lidhemi me kolegët dhe klientët tanë në të gjithë botën. Prandaj të gjitha dimensionet e diversitetit janë marrë në konsideratë në procesin tonë të rekrutimit.  

Ne përpiqemi të kemi një proces të drejtë dhe të barabartë dhe për këtë arsye me dashamirësi të kërkojmë të mos bashkangjitësh një letër motivimi në aplikimin tëpasi ato shpesh përmbajnë informacione që lehtë mund të shkaktojnë paragjykime të paqëllimshme. 

Company description

H&M është një markë mode që ofron stilet dhe frymëzimin më të fundit, që nga pjesët e modës dhe bashkëpunimet unike të stilistëve deri tek gjërat e domosdoshme të veshjeve të përballueshme. Ideja jonë e biznesit është moda dhe cilësia me çmimin më të mirë në një mënyrë të qëndrueshme.  Mëso më shumë rreth H&M këtu