www.ofertapune.net Këshilltar i Shitjes (Pejë) | PunaIme

Këshilltar i Shitjes (Pejë)

Kompania

Neptun

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

18-06-2024

Data e perfundimit

12-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Neptun Kosova shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në shitjen e pajisjeve Elektroshtëpiake.

Pozicioni: Këshilltar i Shitjes – Pejë

Departmenti: Retail

Vendodhja: Pejë

Jeni energjikë dhe të pasionuar pas teknologjisë?

Jeni një person me pasion, dashamirësi dhe buzëqeshje?

A ju pëlqen të komunikoni me njerëzit e tjerë?

A ju pëlqen të punoni në një mjedis modern dhe miqësor?

Dëshironi të punoni në një kompani dinamike me mundësi trajnimi dhe zhvillimi të vazhdueshëm?

Atëherë ju jeni ai / ajo që NEPTUN po kërkon!

Përditshmëria në ekipin tonë:

 • Të realizojë objektivin mujor individual të shitjeve duke arritur në mënyrë të vazhdueshme objektivat ditorë/ javor.
 • Të komunikojë dhe t’i shërbeni klientëve sipas standarteve të kompanisë;
 • Të jeni përgjegjës për mirëmbajtjen, organizimin dhe pozicionimin e produkteve në sektorin e tuaj;
 • Të ndiqni dhe zbatoni udhëzimet e shitjes për sektorin tuaj;
 • Të menaxhoni ankesat dhe komentet e klientëve sipas standarteve të kompanisë;
 • Të keni njohje dhe monitorim shumë të mirë të stokut të produkteve të sektorit tuaj;
 • Të organizoni dhe propozoni porosi të produkteve nën përgjegjësinë tuaj;
 • Realizimi i inventarëve për sektorin tuaj dhe raportimi i rezultateve;

Kërkesat:     

 • ️ Diplomë e Shkollës së Mesme, (Diploma Universitare përbën avantazh);
 • ️ Përvojë pune në shitje me pakicë;
 • ️ I aftë për të punuar në grup dhe nën presion;
 • ️ Energjik dhe të pëlqejë punën me marëdhënie me klientin;

NEPTUN  ju ofron:

 •  Trajnim i vazhdueshëm
 •  Një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës si dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor
 •  Ambjent i shkëlqyer pune në dyqane modern
 •  Mundësi karriere në një kompani në rritje dinamike

Kushtet e punës: Grupi Balfin ofron një paketë benefitesh tërheqëse, duke përfshirë një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe vlerësimin e performancës.

Për këtë pozicion ofrohen pagë konkuruese dhe bonuse atraktive për arritjen e objektivit mujor.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose ne e-mail në adresën tonë elektronike [email protected] deri me date 30.06.2024.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit: Nr. 06/L-082 te vendosur nga Kuvendi i Republikes se Kosoves me dt:30.01.2019 “LIGJ PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?