www.ofertapune.net Kamariere, Shankiste (Ferizaj) | PunaIme

Kamariere, Shankiste (Ferizaj)

Kompania

Jaffa Food and Cake

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

27-06-2024

Data e perfundimit

25-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Jaffa Food and Cake hap konkurs për pozitat:

  • Kamariere
  • Shankiste

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë komunikative.
  • Të jetë e shkathtë.
  • Të ketë aftësi të mira të bashkëpunimit.

Ferizaj (ETC)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit +383 45 510 646