www.ofertapune.net Kamariere | PunaIme

Kamariere

Kompania

Sa Ëmbël

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-12-2023

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

 

Sa Ëmbël hap konkurs për 1 vende pune si Kamariere.

Përgjegjësitë:

  • Përfundim të punës me korrektësi dhe me mirësjellje ndaj klientit,
  • Fleksibilitet dhe shkathtësi gjatë orarit të punës.

Lokacioni: Muharrem Fejza 

Të interesuarat të lajmërohen në: + 383 43 553 599