www.ofertapune.net Kamariere (4), Shankist/e (4) | PunaIme

Kamariere (4), Shankist/e (4)

Kompania

Pizza House

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-06-2024

Data e perfundimit

30-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pizza House 

Shpall konkurs pune per pozitat: 
  • Kamariere 4 
  • Shankist/e 4 
Te interesuarit duhet te kene pervoje pune dhe te jene te motivuar per pune! 
K&K Brothers L.L.C ofron kushte konkuruse ne treg! 
 
Kontakti [email protected] 
046/526-526