www.ofertapune.net Kamarier, Shankist, Recepsionist, Kuzhinier | PunaIme

Kamarier, Shankist, Recepsionist, Kuzhinier

Kompania

Best Western

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-01-2024

Data e perfundimit

26-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Best Western Hotel Galla shpall konkurs per:

Recepsionist  (Gjuha Angleze e obliguar)
Kamarier
Shankist
Kuzhinier

Kushtet:

  • Page shume e mire, ne baze te pervojes se punes.
  • Transporti nga Prishtina ne Hotel sigurohet pa pagese nga hoteli,
  • Nje shujte ushqimi dhe dy kafe gjate orarit te punes gratis nga hoteli.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500