www.ofertapune.net Kamarier, Shankist, Ndihmës/e Kuzhinier/e, Enëlarëse | PunaIme

Kamarier, Shankist, Ndihmës/e Kuzhinier/e, Enëlarëse

Kompania

Hyperactive

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-05-2024

Data e perfundimit

05-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

HyperActive është qendra më e madhe e argëtimit familjar në Kosovë dhe rajon. Të vendosur në zemër të Prishtina Mall, ne ofrojmë lojëra argëtuese të jashtëzakonshme për të gjitha grupmoshat. Qëllimi ynë është të ndryshojmë mënyrën e argëtimit duke i ofruar atraksionet e teknologjisë së fundit që vijnë për herë të parë në vendin tonë.

Përveç atraksioneve, brenda HyperActive ka edhe vende ku shërbehen pije dhe ushqim (Sports Bar, Café, Këndi i fëmijëve, Candy shop) dhe për këtë arsye po kërkojmë pozitat si më poshtë:

 • Kamarier
 • Shankist
 • Ndihmës/e Kuzhinier/e
 • Enëlarëse

Çka ofrojmë ne:

 • Mjedis pune pozitiv dhe shumë atraktiv
 • Zhvillim profesional të vazhdueshëm
 • Pagë konkuruese dhe sigurim shëndetësor
 • Shujtë ditore

Aplikoni në linkun më poshtë nëse:

 • Jeni energjik dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik
 • Ju pëlqen puna në ekip por edhe jeni të gatshëm për vetë-iniciativa
 • Keni aftësi të mira komunikuese dhe ju pëlqen të punoni me njerëz.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?