www.ofertapune.net Kamarier, Shankist, Enëlarës | PunaIme

Kamarier, Shankist, Enëlarës

Kompania

Bosphorus Restaurant

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-01-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Restauranti Bosphorus është në kërkim të personelit të kualifikuar dhe të motivuar për të bashkëpunuar në ambientin e bukur të restorantit tonë. Ne ofrojmë një mundësi të shkëlqyer për ata që janë të apasionuar për industrinë e ushqimit dhe shërbyesve.

Pozitat:

  • Kamarier
  • Shankist
  • Enëlarës

Përgjegjësitë:

  • Mbledhje e porosive dhe sigurimi i një shërbimi të shpejtë dhe efikas.
  • Përcjellje e menysë dhe ofrimi i rekomandimeve.
  • Ruajtje e pastrimit dhe organizimit të tavolinave.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune është një avantazh.
  • Komunikues dhe i gatshëm për të punuar në një ekip.
  • Aftësi komunikuese dhe sjellje profesionale.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në numrin +383 45 621 961