www.ofertapune.net Kamarier, Shankist/e, Kuzhinier/e | PunaIme

Kamarier, Shankist/e, Kuzhinier/e

Kompania

MARGO GARDEN BAR

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-07-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Margo Garden Bar hapë konkurs për pozitën:

  • Kamarier/e
  • Kuzhinier/e 
  • Shankist/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira organizative.
  • Aftësi të mira komunikimi.
  • Të jetë i/e shkathët në punë.
  • Përvoja e punës në këtë drejtim është një përparësi.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit: 045 272 846 ose të dërgojnë CV në email-in [email protected]