www.ofertapune.net Kamarier, Shankist/e, Pompist | PunaIme

Kamarier, Shankist/e, Pompist

Kompania

Renelual Tahiri Petrol

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-07-2024

Data e perfundimit

03-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pompa e derivateve Renelual Tahiri pika në Cagllavicë, Prishtinë shpallë konkurs për pozitat:

  • Kamarier
  • Shankist

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë i sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve;
  • Aftësi të mira komunikuese;
  • Të ketë përvojë pune;
  • Të jetë fleksibil dhe i shoqërueshëm.

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëpërmendura mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit 048 374 330 nga ora 08:00 deri në orën 18:00 apo CV në emailin [email protected]