www.ofertapune.net Kamarier, Pasta Master, Pizzaman | PunaIme

Kamarier, Pasta Master, Pizzaman

Kompania

Pastatore Eatery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-06-2024

Data e perfundimit

09-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pozita 1:

Puno në Pastatore si KAMARIER! 

Kandidati/ja duhet të ketë aftësi të mira të komunikimit me klientët dhe anëtarët e stafit. Të ketë përvojë pune si kamarier/e dhe të sigurohet që shërbimi të jipet në kohë dhe në mënyrë cilësore. Të respektojë orarin e turnit, të merr pjesë në takimet e stafit, dhe të ketë gatishmëri të punojë si pjesë e ekipit.

Apliko tani duke dërguar CV-në në:

[email protected]

Afati për aplikim:

09 korrik 2024

Për më shumë informata:

049 44 00 01


Pozita 2

Puno në Pastatore si PASTA MASTER!

Nuk kërkohet përvojë në prodhimin dhe gatimin e pastave meqë këtë do ta mësoni në Pastatore Eatery. Mjafton të keni dëshirë dhe interesim për kuzhinë. Kandidati/ja duhet të tregojë gatishmëri për të mësuar procesin e prodhimit dhe gatimit të pastave, të ofruar nga stafi profesionist i Pastatore Eatery. 

Kandidati/ja do të përcjellë trajnim të udhëhequr nga ekspertë të gastronomisë dhe kuzhinës italiane. Pas trajnimit, kandidati/ja të sigurohet që prodhimi dhe gatimi të bëhet sipas standardeve të Pastatore Eatery. Kandidati/ja duhet të ketë aftësi të mira të komunikimit me anëtarët e stafit. Të respektojë orarin e turnit, të merr pjesë në takimet e stafit, dhe të ketë gatishmëri të punojë si pjesë e ekipit.

Apliko tani duke dërguar CV-në në:

[email protected]

Afati për aplikim:

09 korrik 2024

Për më shumë informata:

049 44 00 01


Pozita 3

Puno në Pastatore si PIZZAMAN! 

Kandidati/ja duhet të ketë përvojë në përgatitjen e pizzave si dhe njohuri për gastronominë.. Kandidati/ja do të ketë mundësinë e trajnimit për përgatitjen e Pizza Napoletana. Gjithashtu, kandidati/ja duhet të ketë aftësi të mira të komunikimit me anëtarët e stafit. Të respektojë orarin e turnit, të merr pjesë në takimet e stafit, dhe të ketë gatishmëri të punojë si pjesë e ekipit.

Apliko tani duke dërguar CV-në në:

[email protected]

Afati për aplikim:

09 korrik 2024

Për më shumë informata:

049 44 00 01