www.ofertapune.net Kamarier, Kuzhinier, Ndihmës Kuzhinier | PunaIme

Kamarier, Kuzhinier, Ndihmës Kuzhinier

Kompania

Hotel Semitronix

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs

Semitronix Hotel Prishtina Shpallë  Konkurs për këto Pozita:  Kamarier ,Kuzhinier dhe Ndihmës Kuzhinier  :
   

Semitronix Hotel Prishtina ofron:
 

  • Ambient të përshatshëm pune,
  • Orar fleksibil ,
  • Kushte të mira pune.

Konkursi ka afat prej 25.01.2023-25.02.2024
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në;

E-mail : [email protected]
Kontakt +383 49 740 222