Kamarier, Kuzhinier, Mirëmbajtëse, Shankist

Kompania

Sonder

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-05-2022

Data e perfundimit

13-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs               

Sonder deshiron ti shpall keto pozita te lira pune: 
 

Kamarier 

Kuzhinier 

Mirëmbajtëse 

Shankist 

Aplikimet[email protected] dhe 049206092

Apliko këtu