www.ofertapune.net Kamarier, Enëlarës/e, Pizza Man | PunaIme

Kamarier, Enëlarës/e, Pizza Man

Kompania

Mero Restaurant

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

01-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE
 
Restaurant Mero me një objekt modern, me kushte shumë moderne dhe bashkëkohore të punës fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë në këtë konkurs, dhe ti bashkangjiten një stafi të mrekullushem.
 
Shpallim konkurs në (këto) pozita:
  • Kamarier
  • Enëlarës/e
  • Pizza Man
Kushtet e aplikimit:
  • Të ketë njohuri rreth fushës së shërbimit dhe hotelerise.
  • Të ketë përvojë pune
Detyrat dhe pergjegjesite :
  • Përpikmeri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klienteve.
  • Aftësi të mira komunikimi me klient.
  • Të interesuarit për punë duhet të dërgojnë biografinë CV-në dhe mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:
 
Në e-mail adress: [email protected]
Ose ne numrin +383 46 990 990
 
Lokacioni: Fushë Kosovë, Rruga e Uglarit