www.ofertapune.net Kamarier/e, Shankist/e, Pizzaman (M/F) | PunaIme

Kamarier/e, Shankist/e, Pizzaman (M/F)

Kompania

Pizza House

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-01-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pizza House  shpall konkurs pune për pozitat në vijim: 

Kamarier M/F  
Shankist M/F
Pizzaman M/F
 
Pozitat e lartecekura duhet të kenë përvojë pune së paku 1 vit. 
 
K&K brothers L.L.C (Pizza House) ofron kushte konkuruese të tregut, orar pune fleksibil, bonuse etj. 
 
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes: 
Si dhe në numrin 046/526-526 Viber/Whatsapp