www.ofertapune.net Kamarier/e, Shankist/e, Ndihmës/e në Kuzhinë, Arkatare | PunaIme

Kamarier/e, Shankist/e, Ndihmës/e në Kuzhinë, Arkatare

Kompania

Bliss Caffe Bar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-05-2024

Data e perfundimit

27-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Bliss Lavazza me lokacion në Albi Mall hap konkurs për:

  • Kamarier/e 
  • Shankist/e 
  • Ndihmës/e në kuzhinë 
  • Arkatare 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të kenë aftësi të mira të bashkëpunimit.
  • Të kenë aftësi të mira të komunikimit.
  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes: 
Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit: +383 44 980 622