www.ofertapune.net Kamarier/e, Shankist/e, Enëlarës/e, Pizza Man, Ndihmës Kamarier, Mirëmbajtës/e | PunaIme

Kamarier/e, Shankist/e, Enëlarës/e, Pizza Man, Ndihmës Kamarier, Mirëmbajtës/e

Kompania

Panorama Dining

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-06-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Panorama Dining është restaurant që shërben ushqime tradicionale në një ambient fantastik të rrethuar nga një oazë gjelbrimi në mes maleve të Gërmisë dhe liqenit të Badovcit.

Restauranti Panorama Dining shpallë konkurs për pozitat;
 • Kamarier/e
 • Shankist/e
 • Enëlarës/e
 • Pizza Man
 • Ndihmës Kamarier
 • Mirëmbajtës/e

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë relevante për pozitat e kërkuara.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
Restauranti ofron kushte të jashtëzakonshme pune:
 • 8 orë pune në ditë
 • Pushimet javore dhe vjetore
 • Pagë të dinjitetshme
 • Pagën e trembëdhjetë
 • Bonuse për festa
 • Ushqimi dhe pije
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit +383 44 640 242, apo fizikisht në ambientet e Restaurantit në lagjën e Zllatarit komuna e Prishtinës.