www.ofertapune.net Kamarier/e, Shankist/e | PunaIme

Kamarier/e, Shankist/e

Kompania

Osteria Linda

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-06-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

“Osteria Linda Prishtina Shpallë  Konkurs për këto Pozita (Kamarier/e ,Shankist/e, )

 Nga Kamarieri/ja ,Shankisti/ja kërkojmë

  • Eksperienca në punë e preferuar, jo e domosdoshme
  • Dëshirë për punë
  • Te jetë i përshtashëm për punë ekipore.

Osteria Linda ofron:

  • Ambient miqësorë pune,
  • Orar fleksibil ,
  • Pagë konkurruese.
Osteria Linda është vazhdimi i përpjekjeve të suksesshme në fushën e gastronomisë nga Linda. Udhëtimi në industrinë e ushqimit dhe gastronomisë filloj para 15 viteve me emisionin n’kuzhinë te Linda, duke vazhduar me Restaurant Perla, dhe Delish te Linda. 
 
Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail : [email protected]
Kontakt +383 44 141 680″