www.ofertapune.net Kamarier/e, Shankist/e | PunaIme

Kamarier/e, Shankist/e

Kompania

Route 66

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Route 66 Bregu i Diellit hap konkurs në këto pozita:

  • Kamarier/e
  • Shankist/e
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Aftësi të mira komunikuese
  • Pozitivitet në orar të punës
  • Aftësi të mira bashkëpunuese me ekipin
Ne ofrojmë:
  • Ambient të përshtatshëm pune
  • Orar fleksibil
  • Kushte të mira pune
Të interesuarit të na kontaktojnë në:  

045-400-633