www.ofertapune.net Kamarier/e, Recepsionist/e (2), Kuzhinier/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e | PunaIme

Kamarier/e, Recepsionist/e (2), Kuzhinier/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e

Kompania

âme cafe & eatery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Jemi në kërkim të individëve të përkushtuar për të bashkëpunuar me ekipin tonë, në Prishtinë / lagjen Pejton.

âme cafe & eatery ka të hapura për plotësim pozitat:

 • Kuzhinier/e
 • Kamarier/e
 • Ndihmës/e Kuzhinier
 • Recepsionist/e (ndërrimi i paradites ose i natës)
  1. Kuzhinier/e: Përgjegjësi kryesore për përgatitjen e ushqimit në përputhje me standartet tona të larta të cilësisë. Ne kërkojmë një kuzhinier/e me përvojë të mëparshme në restorante dhe aftësi për të menaxhuar orarin.

  2. Ndihmës/e Kuzhinier/e: Përgjegjësi për ndihmën në përgatitjen e ushqimit, përpunimin dhe mbështetjen e kuzhinierit/e kryesor në detyrat e përgjithshme të kuzhinës.
  3. Shankist/e: Kërkojmë një shankist/e që do të ketë përgjegjësi sigurimim e një shërbimi të shkëlqyeshëm për klientët në një ambient të këndshëm dhe miqësor dhe të bashkëpunoj me ekipin e kuzhinës dhe kamerierët për të siguruar një përvojë të përsosur të konsumatorit.

  4. Kamarier/e: Detyrat përfshijnë shërbimin e klientëve me kujdes dhe profesionalizëm, mbajtjen e rregullt të tavolinave dhe ambientit, si dhe ndihmën në përmbushjen e porosive. 

  5. Recepsionist/e: Mirepresin dhe udhëhoqin klientët me një sjellje miqësore dhe të shkëlqyer

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë relevante në fushën e gastronomise për pozitat e kërkuara.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, emailit [email protected] apo numrit +38349384488, +38344318318 si dhe përmes email-it [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?