Kamarier/e, Ndihmës Kuzhiner/e, Puntorë/e për Plazhë (Ulqin)

Kompania

Toni Grill

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-04-2022

Data e perfundimit

28-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Lokacioni: Ulqin, Mali i Zi

Plazhi & Restaurant TONI GRILL shpallë konkurs për këto pozita:

Kamarier/e
Ndihmës Kuzhiner/e
Puntorë/e për Plazhë

Kualifikimet e kërkuara per keto pozita jane:

  • Përvojë parakprake e punës në Gastronomi
  • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese.
  • Të ketë aftësi të mira organizative

Ne ofrojmë

  • Akomodim dhe Transporti i sigurar nga Punedhenesi
  • Pagese konkurruese bazuar në experience dhe aftësi

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes numrit te telefonit +38269532020 (Viber) ose të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail: [email protected]

Apliko këtu