www.ofertapune.net Kamarier/e, Ndihmës/e për kuzhinë | PunaIme

Kamarier/e, Ndihmës/e për kuzhinë

Kompania

Salt Bistro

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

10-08-2022

Data e perfundimit

30-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Salt Bistro shpallë konkurs për këto pozita pune:

Kamarier/e, Ndihmës/e për kuzhinë:

  • Njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • I/e  përgjegjshëm/e, komunikues/e dhe bashkëpunues/e;

Të interesuarit/at të dergojne CV-në në këtë email adrese: email: [email protected] apo te kontaktojne ne numrin e telefonit 044907070.