www.ofertapune.net Kamarier/e, Ndihmës/e Shanku | PunaIme

Kamarier/e, Ndihmës/e Shanku

Kompania

Salt Bistro

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

15-03-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS
 
Salt Bistro shpallë konkurs për këtë pozita pune:
  • Kamarier/e
  • Ndihmës/e Shanku

Lokacioni: Fushë Kosovë

Kërkesat:

  • Njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • I/e  përgjegjshëm/e, komunikues/e dhe bashkëpunues/e;

Të interesuarit/at të dergojne CV-në në këtë email adrese:  [email protected] apo te kontaktojne ne numrin e telefonit 044 985 582