www.ofertapune.net Kamarier/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e | PunaIme

Kamarier/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e

Kompania

Ginger Coffee Bar & Eatery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

22-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Restaurant Ginger Coffe Bar & Eatery Albi Mall Prishtinë shpallë konkurs për këto pozita:

  • Kamarier/e 
     
  • Ndihmes/e Kuzhinjer/e 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
  • Respektimi i rregullave në punë;
  • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës;
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës;
  • Të ketë aftësi të mira organizimi.

Të ketë saktësi dhe vëmendje në detaje të punës

Kontakti +38345775588 Viber ose Whatsapp