www.ofertapune.net Kamarier/e, Mirëmbajtës/e, Shef Kuzhine | PunaIme

Kamarier/e, Mirëmbajtës/e, Shef Kuzhine

Kompania

Hotel AFA

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-07-2024

Data e perfundimit

01-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Për të gjithë ju që jeni duke kërkuar një vend pune me staf të jashtëzakonshëm dhe ambient bashkëkohor. Hotel AFA ofron mundësi punësimi për pozitat si më posht.

  • Shef Kuzhine(kërkohet përvoj pune)
  • Kamarier(nuk kërkohet përvoj pune)
  • Pastruse e dhomave  – (nuk kërkohet përvoj pune)

KËRKESAT

  • Të ketë paraqitje profesionale;
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore
  • Gatishmëri për punë me ndërrime;

ÇKA OFRON HOTEL AFA

  • Ndërmarrje profesionale 
  • Ambient bashkëkohor dhe motivues.
  • Mundësi të përparimit në karrierë.

Të gjithë kandidatët dhe kanditatet që dëshirojn te aplikojn, luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: [email protected] deri më datë , në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

Për cdo informacion ju lutem kontaktoni në emailën [email protected]