www.ofertapune.net Kamarier/e, Host/Hostess | PunaIme

Kamarier/e, Host/Hostess

Kompania

Vapiano

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-05-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kamarier/e

Vapiano ka hapur pozitën e Kamarier/e në Prishtinë. Kërkohet një individ i përgjegjshëm dhe i shkathtë për të ofruar një përvojë të shkëlqyer për klientët. Kanditati/ja është përgjegjëse për pranimin e porosive dhe shërbimin e tyre me kujdes dhe saktësi, në mënyrë që klientët të jenë sa më të kënaqur.

Detyrat kryesore:

 • Marrja e porosive nga klientët dhe sigurimi që ato të përmbushen saktësisht dhe në kohë.
 • Shërbimi i pjatave dhe gotave në tavolina.
 • Komunikimi i mirë me klientët për të ofruar rekomandime për ushqime dhe pije, si dhe për të përgjigjur në pyetje ose kërkesa të tyre.
 • Sigurimi i një ambienti te paster dhe tè organizuar per klientet.
 • Respektimi i standardeve të higjienës dhe sigurisë së ushqimit.
 • Njoftimi i menaxhmentit për çdo problem ose ankesë të klientëve.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Njohuri paraprake për gastronominë ( e rekomanduar).

Nëse jeni të interesuar për këtë mundësi, ju lutem CV’t tuaja dergoni [email protected] apo përmes butonit “Apliko Këtu”  Koha e fundit për të aplikuar është 20 Maj 2024.

Host/Hostess

Vapiano ka hapur pozitë pune për host/hostess në Prishtinë. Detyrat e host-it përfshijnë pritjen e klientëve në një mënyrë të ngrohtë dhe miqësore, duke i ndihmuar ata të gjejnë një tavolinë të përshtatshme dhe duke menaxhuar rezervimet.

Detyrat kryesore:

 • Përshëndetja e mysafirëve dhe shpjegimi i sistemit Vapiano nëse është e nevojshme.
 • Dhënia e rekomandimeve për pjatat e porositura.
 • Kujdesi për higjienën e përgjithshme në zonën ku punon.
 • Përgjegjës për proceset e pagesës për mysafirët tanë.
 • Pjesëmarrja në takimet e përditshme, për shembull, takimet para turnit.
 • Trajtimi i ankesave të thjeshta të mysafirëve.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Njohuri paraprake për gastronominë (e rekomanduar).

Nëse jeni të interesuar për këtë mundësi, ju lutem CV’t tuaja dergoni [email protected] apo përmes butonit “Apliko Këtu”  Koha e fundit për të aplikuar është 20 Maj 2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?